top of page

TALOUS & TYÖELÄMÄ 2020

TAPAHTUMA 2020

DATA & 
ANALYTIIKKA
SUOMI &
EUROOPPA
MUUTTUVAT
MARKKINAT
TEKOÄLYN
ROOLI
UUDET TYÖTAVAT
JOHTAMINEN
ENNUSTA 
OIKEIN
TOIMINTA-
MALLIT
FOKUS & KILPAILUKYKY& TIETOTURVA
TAPAHTUMA & TV HYBRIDI
RAKENNA OMA AGENDASI
LATAA MATERIAALIT
ONLINE MUISTIO
VIRTUAALI-TAPAAMISET
ASIAKASPALVELU
CHAT & KESKUSTELUT
 STUDIO
OSALLISTU & VAIKUTA

Puhujat 2021

Jan Von Gerich

Chief Strategist, Global Research, Nordea

Jan (M.Sc) has been with Nordea since 2004, working in Helsinki, Copenhagen and Stockholm. Also worked in New York within the financial industry. To get away from the market madness, he enjoys a different kind of madness at home with three kids, or goes for a run, preferably with some hard obstacles on the way.

Jan Von Gerich_05.jpg
Siamäk Naghian.jpeg

Siamäk Naghian

toimitusjohtaja, Genelec

Siamäk Naghian on iranilaissyntyinen sotaveteraani ja menestysyhtiö Genelecin toimitusjohtaja.

Arvi “korumies" Martikainen

Entrepreneur

Arvi "Korumies" Martikainen, is only 16 years old, but has been running his own business already for five years. This makes Martikainen probably the most experienced young entrepreneur in Finland. Today, besides going to school and running his own business, Martikainen also competes at the national level in equestrian sports. Come and hear how dreams and goals can be achieved when you remember that obstacles are made to overcome - both on the racetracks and in life.

A1.jpg
Sanna E 1000 x 1000.jpg

Sanna Eulenberger

Service Design Manager, Accountor

During her career Sanna Eulenberger has been working as an expert,
a manager and as a management team member in ICT and digital business. Sanna holds a Certified Foresight Professional diploma from Turku School of Economics. She has studied the evolution of knowledge work well over a dozen years and done trend analysis on a variety of industries. Sanna believes that it’s impossible to do smart business development unless you have a finger on the pulse of the changing world. Sanna works currently as Service Design Manager in Accountor. She is a mentor and a coach for start-ups and entrepreneurs and is active in The Women Entrepreneurs of Finland organisation as well as in the board of the Finnish Coaching Association.

Mikko Nurminen

Sarjayrittäjä, enkelisijoittaja, Pikkuyrittäjät-ohjelman perustaja ja esikoiskirjailija

Mikko Nurminen, 41, on toiminut yrittäjänä 25 vuotta ja ollut perustamassa useita IT-alan startupeja. Vuonna 2013 Nurminen myi yhtiökumppanin kanssa perustamansa Kotisivukone-palvelun Fonectalle. Sen jälkeen Nurminen on ollut perustamassa mm. AddSearch ja Hostaway startupeja, joiden päämarkkinat ovat Pohjois-Amerikassa. Nurminen on toiminut mm. Espoon Yrittäjien, Suomen Salibandyliigan ja Suomen Liikemies-Yhdistyksen hallituksissa.

Lisäksi hän on perustanut alakoululaisille suunnatun Pikkuyrittäjät-ohjelman, joka on osa Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa. Ohjelmassa alakoululaiset perustavat omia pikkuyrityksiään ja harjoittelevat tärkeitä yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja. Ohjelmassa on ollut mukana jo yli 70 000 lasta yli 700 koulussa ympäri Suomea. Nyt Nurminen on julkaisemassa Pienestä ponnistaneet  -yrittäjyyskirjaa, jonka tavoitteena on inspiroida nuoria ja heidän vanhempiaan yrittämään. www.pienestaponnistaneet.fi    www.pikkuyrittajat.fi

Mikko Nurminen.jpg
Maija Westerlund.jpg

Maija Westerlund

CHRO Cluster Finland, DB Schenker

Maija Westerlund lives from passion to drive positive development and embracing change, in business and life in general. Maija has been with DB Schenker from 2006 and currently as a management team member leads HR function in Finland as CHRO. Background in the finance world and strong partnering with business have enabled customer- and business centricity, baring in mind that nothing is accomplished without authentic engagement and collaboration we as individuals together create.

Krista Elopuro

toimitusjohtaja, Dagmar

Krista on Dagmarin toimitusjohtaja, jonka fokus työssä on aina ollut liiketoiminnan vahva kehittäminen. Intohimona myynnin kasvattaminen ja uteliaisuus pilotoida uusia keinoja ja työkaluja tuloksen kasvattamiseen. Syttyy erityisesti tekoälyn valjastamisesta tehokkuuden ja tuloksellisuuden parantamiseksi. 

Krista Elopuro, Dagmar.jpeg
Sani Leino.jpg

Sani Leino

CEO, Social Company

Sani Leino on sosiaalisen median ammattilainen ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan erityisesti sosiaalisen myynnin (Social Selling) sanansaattajana ja myyntityön modernisoijana. Hän on ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä sosiaalisen ja digitaalisen myynnin koulutusohjelmaa ja valmentanut satoja yrityksiä ja tuhansia ammattilaisia tuloksellisempaan tekemiseen sosiaalissa mediassa.

Petteri Heikinheimo

Country Managing Director, Accountor

Petteri Heikinheimo is a business-minded transformation and people leader. During his career Petteri Heikinheimo has been accountable for organizations up to 2000 employees and businesses up to 100 Million euros. Today, he works as a Country Manager in Accountor, a company which specialises in software solutions and outsourcing services for financial and HR services. The group employs about 2.200 experts in seven countries.

Petteri Heikinheimo.jpg
Juha-Pekka Ojala.jpg

Juha-Pekka Ojala

CFO, Talous- ja hallintojohtaja,  Luhta Sportswear Company

Juha-Pekka Ojala työskentelee Luhdalla Talous- ja hallintojohtajana. Luhta on perinteikäs sukuyritys, joka on perustettu vuonna 1907 Lahdessa, ja se on yksi suurimmista tekstiilialan yrityksistä Pohjoismaissa.

Reidar Wasenius

CCO & Personal Brainer, Breaks Finland

Reidar toimii Breaks Finlandin luovana johtajana. Hän ohjaa kollegoidensa kanssa myös niitä hauskoja ja aktivoivia Breikkejä, joiden ansiosta asiakasyritysten ihmiset jaksavat ja onnistuvat työssään. Reidar on toiminut medioissa vuodesta 1979, koulutuksen parissa vuodesta 1984 ja aivovalmentajana vuodesta 1989. Ennen Breaks Finlandia Reidar toimi Soprano Oyj:n koulutuslähettiläänä ja Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) toimitusjohtajana. Hänen aiempia työnantajiaan ovat mm. Nokia (kahdesti), Samsung, Digital, Tekes, Yle ja useat kaupalliset mediayhtiöt. Hänen uusin kirjansa on WSOY:n 2016 julkaisema Personal Brainer. Voit kuulla Reidarin äänen eri yhteyksissä yhteensä 11 kielellä - muutamalla mm. puhelimessasi ja VR:n junissa. 

Wasenius_Reidar_2020-08.jpg
Pirkko Hautamäki 920x920.jpg

Pirkko Hautamäki

Johtava asiantuntija, Accountor

Pirkko Hautamäki työskentelee Accountorilla kirjanpidollisten ja verotuksellisten kysymysten parissa. Pirkko on työskennellyt aiemmin yli kymmenen vuotta tuloveroasiantuntijana tilintarkastusyhteisössä ja useita vuosia verotarkastajana sekä opetustehtävissä taloushallinnon alalla. Hänellä on pitkä kokemus sekä kotimaisesta että kansainvälisestä yritys- ja henkilöverotuksesta sekä ennakkoperinnästä. Hän on kokenut kouluttaja ja luennoitsija erilaisissa tuloverotusta ja ennakkoperintää koskevissa koulutuksissa.

Tuuli Talonen

Director, Operations and People, Paper Planes

Tuuli Talonen johtaa Paper Planesin HR- ja asiakkuustoimintoja. Paper Planes on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatoimisto, joka auttaa kestävämpää ja tasa-arvoisempaa maailmaa luovia  yrityksiä ja organisaatioita menestymään.”

Tuulin kuva.jpg
bottom of page