top of page
Original22 (1).png
27.10.2022 |  VIRTUAALITAPAHTUMA  |  LIVE KLO 09

#talousjatyöelämä 

Syksyn inspiroivin tapahtuma, TALOUS & TYÖELÄMÄ 2022, kokoaa virtuaalisesti yhteen päättäjät eri toimialoilta keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia talouden näkymistä sekä työelämän murroksesta. Mikä muuttuu vai muuttuuko mikään?

 

Tarjolla tuoreimmat analyysit, katsaukset ja tilastot, mutta yhtä lailla mielenkiintoisimmat käytännön opit, toimenpiteet ja case-esimerkit hyödynnettäväksi heti omaan liiketoimintaasi. Tapahtuma toteutetaan uniikkina TV:n ja tapahtuman hybridinä, joka takaa sinulle ensiluokkaisen digitaalisen kokemuksen, loistavat verkostoitumismahdollisuudet ja sparrailun virtuaalisissa roundtable -keskustelupöydissä kollegoidesi kanssa.  

 

Tervetuloa!

UNOHTUMATON TV:N JA TAPAHTUMAN HYBRIDI

YLI 10 PUHUJAA 

Tuomme ennennäkemättömän digitaalisen tapahtumakokemuksen näytöllesi.  Live-lähetys privaatista studiostamme ja useilta esiintymislavoilta on vertaansa vailla oleva tapahtuman ja TV:n hybridi. 

RAKENNA OMA AGENDASI

Valinta on sinun! Rakenna ja räätälöi tapahtuman agendasi vastaamaan juuri omia kiinnostuksen kohteitasi ja liiketoiminnallisia tarpeitasi. 

OSALLISTAMINEN

Interaktio on se, mikä tekee tapahtumasta kuin tapahtumasta erityisen. Äänestykset, kysymykset puhujille, kommentointi ja keskustelu on kaikki ulottuvillasi. 

1-2-1 JA VERKOSTOITUMiSTYÖKALU

Tekoälypohjainen työkalumme tekee verkostoitumisen muiden osallistujien kanssa erittäin helpoksi. Keskustele, inspiroidu ja ota kaikki irti tapahtumasta!

KATSO SUORANA

Katso esityksiä, paneelikeskustelua, haastatteluita ja keskustelua suorana, missä ikinä oletkin. Ota hyvä asento, kuppi kahvia ja nauti.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tutustu viimeisimpiin palveluihin ja ratkaisuihin virtuaali loungessa. Esitä tiukkoja kysymyksiä tai pyydä opastusta. Kaikki vaivattomasti online. 

SPEAKERS

JUONTAJA

PETER NYMAN 

Peter Nyman on kokenut ja karismaattinen yritystapahtumien juontaja ja moderaattori. Hän on journalisti, uutisankkuri ja viestintäammattilainen, joka myös valmentaa kolmella kielellä. Peter on jo vuosia tehnyt viestintävalmennuksia yritysten johto- ja avainhenkilöille, mutta puhuu viestinnästä myös suuremmille yleisöille.

Peter Nyman

PUHUJAT 2021

JAN VON GERICH

Chief Strategist, Global Research, Nordea

Jan (M.Sc) has been with Nordea since 2004, working in Helsinki, Copenhagen and Stockholm. Also worked in New York within the financial industry. To get away from the market madness, he enjoys a different kind of madness at home with three kids, or goes for a run, preferably with some hard obstacles on the way.

Jan Von Gerich_05.jpg

SIAMÄK NAGHIAN

toimitusjohtaja, Genelec

Siamäk Naghian on iranilaissyntyinen sotaveteraani ja menestysyhtiö Genelecin toimitusjohtaja.

Siamäk Naghian.jpeg

PETTERI HEIKINHEIMO

Country Managing Director, Accountor

Petteri Heikinheimo is a business-minded transformation and people leader. During his career Petteri Heikinheimo has been accountable for organizations up to 2000 employees and businesses up to 100 Million euros. Today, he works as a Country Manager in Accountor, a company which specialises in software solutions and outsourcing services for financial and HR services. The group employs about 2.200 experts in seven countries.

Petteri Heikinheimo.jpg

ARVI "KORUMIES" MARTIKAINEN

Entrepreneur

Arvi "Korumies" Martikainen, is only 16 years old, but has been running his own business already for five years. This makes Martikainen probably the most experienced young entrepreneur in Finland. Today, besides going to school and running his own business, Martikainen also competes at the national level in equestrian sports. Come and hear how dreams and goals can be achieved when you remember that obstacles are made to overcome - both on the racetracks and in life.

A1.jpg

SANNA EULENBERGER

Service Design Manager, Accountor

During her career Sanna Eulenberger has been working as an expert,
a manager and as a management team member in ICT and digital business. Sanna holds a Certified Foresight Professional diploma from Turku School of Economics. She has studied the evolution of knowledge work well over a dozen years and done trend analysis on a variety of industries. Sanna believes that it’s impossible to do smart business development unless you have a finger on the pulse of the changing world. Sanna works currently as Service Design Manager in Accountor. She is a mentor and a coach for start-ups and entrepreneurs and is active in The Women Entrepreneurs of Finland organisation as well as in the board of the Finnish Coaching Association.

Sanna E 1000 x 1000.jpg

MIKKO NURMINEN

Sarjayrittäjä, enkelisijoittaja, Pikkuyrittäjät-ohjelman perustaja ja esikoiskirjailija

Mikko Nurminen, 41, on toiminut yrittäjänä 25 vuotta ja ollut perustamassa useita IT-alan startupeja. Vuonna 2013 Nurminen myi yhtiökumppanin kanssa perustamansa Kotisivukone-palvelun Fonectalle. Sen jälkeen Nurminen on ollut perustamassa mm. AddSearch ja Hostaway startupeja, joiden päämarkkinat ovat Pohjois-Amerikassa. Nurminen on toiminut mm. Espoon Yrittäjien, Suomen Salibandyliigan ja Suomen Liikemies-Yhdistyksen hallituksissa.

 

Lisäksi hän on perustanut alakoululaisille suunnatun Pikkuyrittäjät-ohjelman, joka on osa Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa. Ohjelmassa alakoululaiset perustavat omia pikkuyrityksiään ja harjoittelevat tärkeitä yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja. Ohjelmassa on ollut mukana jo yli 70 000 lasta yli 700 koulussa ympäri Suomea. Nyt Nurminen on julkaisemassa Pienestä ponnistaneet  -yrittäjyyskirjaa, jonka tavoitteena on inspiroida nuoria ja heidän vanhempiaan yrittämään. www.pienestaponnistaneet.fi    www.pikkuyrittajat.fi

Mikko Nurminen.jpg

MAIJA WESTERLUND

CHRO Cluster Finland, DB Schenker

Maija Westerlund lives from passion to drive positive development and embracing change, in business and life in general. Maija has been with DB Schenker from 2006 and currently as a management team member leads HR function in Finland as CHRO. Background in the finance world and strong partnering with business have enabled customer- and business centricity, baring in mind that nothing is accomplished without authentic engagement and collaboration we as individuals together create.

Maija Westerlund.jpg

KRISTA ELOPURO

toimitusjohtaja, Dagmar

Krista on Dagmarin toimitusjohtaja, jonka fokus työssä on aina ollut liiketoiminnan vahva kehittäminen. Intohimona myynnin kasvattaminen ja uteliaisuus pilotoida uusia keinoja ja työkaluja tuloksen kasvattamiseen. Syttyy erityisesti tekoälyn valjastamisesta tehokkuuden ja tuloksellisuuden parantamiseksi. 

Krista Elopuro, Dagmar.jpeg

SANI LEINO

CEO, Social Company

Sani Leino on sosiaalisen median ammattilainen ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan erityisesti sosiaalisen myynnin (Social Selling) sanansaattajana ja myyntityön modernisoijana.

Hän on ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä sosiaalisen ja digitaalisen myynnin koulutusohjelmaa ja valmentanut satoja yrityksiä ja tuhansia ammattilaisia tuloksellisempaan tekemiseen sosiaalissa mediassa. 

Sani Leino.jpg

PETTERI HEIKINHEIMO

Country Managing Director, Accountor

Petteri Heikinheimo is a business-minded transformation and people leader. During his career Petteri Heikinheimo has been accountable for organizations up to 2000 employees and businesses up to 100 Million euros. Today, he works as a Country Manager in Accountor, a company which specialises in software solutions and outsourcing services for financial and HR services. The group employs about 2.200 experts in seven countries.

Petteri Heikinheimo.jpg

JUHA-PEKKA OJALA

CFO, Talous- ja hallintojohtaja,  Luhta Sportswear Company

Juha-Pekka Ojala työskentelee Luhdalla Talous- ja hallintojohtajana.

Luhta on perinteikäs sukuyritys, joka on perustettu vuonna 1907 Lahdessa, ja se on yksi suurimmista tekstiilialan yrityksistä Pohjoismaissa.

Juha-Pekka Ojala.jpg

REIDAR WASENIUS

CCO & Personal Brainer, Breaks Finland

Reidar toimii Breaks Finlandin luovana johtajana. Hän ohjaa kollegoidensa kanssa myös niitä hauskoja ja aktivoivia Breikkejä, joiden ansiosta asiakasyritysten ihmiset jaksavat ja onnistuvat työssään. 

Reidar on toiminut medioissa vuodesta 1979, koulutuksen parissa vuodesta 1984 ja aivovalmentajana vuodesta 1989. 

 

Ennen Breaks Finlandia Reidar toimi Soprano Oyj:n koulutuslähettiläänä ja Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) toimitusjohtajana. 

Hänen aiempia työnantajiaan ovat mm. Nokia (kahdesti), Samsung, Digital, Tekes, Yle ja useat kaupalliset mediayhtiöt. 

Hänen uusin kirjansa on WSOY:n 2016 julkaisema Personal Brainer. 

Voit kuulla Reidarin äänen eri yhteyksissä yhteensä 11 kielellä - muutamalla mm. puhelimessasi ja VR:n junissa. 

Wasenius_Reidar_2020-08.jpg

PIRKKO HAUTAMÄKI

Johtava asiantuntija, Accountor

Pirkko Hautamäki työskentelee Accountorilla kirjanpidollisten ja verotuksellisten kysymysten parissa. Pirkko on työskennellyt aiemmin yli kymmenen vuotta tuloveroasiantuntijana tilintarkastusyhteisössä ja useita vuosia verotarkastajana sekä opetustehtävissä taloushallinnon alalla. Hänellä on pitkä kokemus sekä kotimaisesta että kansainvälisestä yritys- ja henkilöverotuksesta sekä ennakkoperinnästä. Hän on kokenut kouluttaja ja luennoitsija erilaisissa tuloverotusta ja ennakkoperintää koskevissa koulutuksissa.

Pirkko Hautamäki 920x920.jpg

TUULI TALONEN

Director, Operations and People, Paper Planes

Tuuli Talonen johtaa Paper Planesin HR- ja asiakkuustoimintoja. Paper Planes on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatoimisto, joka auttaa kestävämpää ja tasa-arvoisempaa maailmaa luovia  yrityksiä ja organisaatioita menestymään.”

Tuulin kuva.jpg
PARTNERS

YHTEISTYÖSSÄ

accountor_logot.png

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa.

 

Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. 
 

Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 245 M€.

www.accountor.fi

CONTACT
bottom of page